Виновен додека спротивното не се докаже

Кога на 5 јуни 1989 се појави сликата од човекот што стои пред тенковите на плоштадот Тианмен, владата на Народна

Read more

Додека Левица е на политичката сцена уставни измени нема да има!

Фејсбук статус на Јован Крајевски – член на Президиумот на Политичката Партија Левица Многу се промени во овие 4 и

Read more

Крајевски: Републиката не е безгласна буква

Пишува: Јован Крајевски – член на Презедиумот при политичката партија Левица Мицкоски е заложник на Левица. Следствено, Мицкоски е заложник

Read more

Вашиот проблем е нашата идеолошка доследност

Фејсбук статус на Јован Крајевски – член на Президиумот на Политичката Партија Левица Кога протестиравме против Груевски, ни велеа дека

Read more

Времето на индиферентноста помина

Фејсбук статус на Јован Крајевски – член на Президиумот на Политичката Партија Левица Времето на индиферентноста помина – удобноста на

Read more

(Видео) Крајевски: Буџетот може да се полни со прогресивно даночење

Изваја на Јован Крајевски – член на Президиумот на Левица за предлог-буџетот.  „Може да се интервенира во делот од каде

Read more

(Видео) Крајевски: Револтот на студентите не е само поради студентскиот оброк

Изјава на Јован Крајевски – член на Презедиумот на политичката партија Левица за студентските барања Јован Крајевски од Левица во

Read more

Кога државата ги штити трговците производителите се самоорганизираат

Фејсбук статус на Јован Крајевски – член на Президиумот на Политичката Партија Левица Маркс и Енгелс велат: пролетеријатот нема татковина.

Read more

Крајевски: Војната помеѓу две држави не е причина за светска економска криза

Пишува: Јован Крајевски – член на Презедиумот на политичката партија Левица Од една страна, капитализмот веќе 200-300 години е склон

Read more