Тефик Махмут: Знам дека не сте навикнати на Роми што “убаво зборуваат”

Ароганцијата на СДСМ не познава граници. Бојан Маричиќ, актуелниот министер за правда, си води кампања за локалните избори 2021, пробувајќи

Read more

Тони е на ваша совест! – Маричиќ без одговор дали ќе побара оставка од Бујар Дардишта

Од Министерот за правда Бојан Маричиќ вчера не добивме одговор дали ќе побара оставка од директорот на Управата за водење

Read more

Десетици ромски семејства одбиени за парична помош без образложение

До Антропол стигна информација од ромски семејства кои, врз основа на владината одлука за гарантирана минимална помош, се обиделе да

Read more