(Видео) Левица: Закана од уништување на Брегалница и плодното земјиште околу реката

Реакција на политичката партија Левица Пратеникот Борислав Крмов и членот на Советот на Општина Штип Ангеле Михајловски од #Левица беа на средба

Read more

Започна бугарската пропаганда во Штип

Пишува: Јован Јанев Бугарска пропаганда низ Штип! На кратко – секогаш се почнува од мали работи(како овие стикери-лепенки) а понатаму

Read more

Левица: Пензионерите во Штип оставени да премрзнат оваа зима

Реакција на ЛО Штип при политичката партија Левица Неспособноста на окупаторската власт ги доведува пензионерите, луѓето кои ја градеа оваа

Read more

Михајловски: Организацијата на „Макфест“ од година во година се влошува

Оваа 2022 година, Фестивалот е предвидено да се реализира според новиот Правилник, изготвен од општинската администрација на Штип, а одобрен

Read more

Левица нема да му се извини на градоначалникот на Штип Иван Јорданов

Соопштение на Левица – ЛО Штип Советникот од редовите на Левица, Ангеле Михајловски, доби писмо со закана за тужба од

Read more