Започна бугарската пропаганда во Штип

Пишува: Јован Јанев

Бугарска пропаганда низ Штип!

На кратко – секогаш се почнува од мали работи(како овие стикери-лепенки) а понатаму сигурно и многу повеќе!
“Bulgarian Lives Matter” – звучи познато нели???

Пазете се народе, денес-утре ќе тргнат по нас и по државата.

Имаме проблем – некој дејствува додека сите спиеме, затоа РАЗБУДЕТЕ СЕ!!!