Левица: Црвениот бран почнува од Струмица

Црвениот бран почнува од Струмица Борбата за Македонија ја започнуваме во Струмица, во т.н. „бастион на заевизмот“ со јасна порака:СДС

Read more

Црвениот бран е незапирлив – отворена канцеларија на Левица во Општина Чашка

Како одговор на потребите на народот, вечерва свечено и во позитивна атмосфера Левица ја отвори новата канцеларија во Чашка која

Read more