Пратениците на ДПМНЕ денес на „обработка‘‘ кај странскиот фактор

Фејсбук статус на Борислав Крмов, пратеник од Политичката Партија Левица Денес, ДПМНЕ ќе им ги испорачаат сите 44 пратеници на

Read more

Странската помош за пристап во ЕУ – реформска фатаморгана

анонимен автор Последната медиумска ‘журка’ околу изјавата на холандскиот амбасадор Коп во врска со помошта што ќе ја замрзнат за

Read more

Поразените на патот кон ЕУ

Централен мотив за политичка акција на сите владејачки елити, во епохата на независна Република Македонија, беше да си обезбедат 100%

Read more

Левица: Неодземањето на имунитетот на Вељановски е уште еден договор на СДСМ-ДУИ и ДПМНЕ

„Денешниот политички циркус уште еднаш ја демонстрира комплетната вазалност на најголемите политички партии, чие владеење со анти-народни политики е легитимно

Read more