Петров: Предлог законот за земјоделско земјиште потврдува дека СДС и ДУИ се заштитници на олигархијата

Фејсбук статус на Никола Петров, Координатор на Левица – Земјоделски сектор. Предлог законот: Во членот 4 во точка 11 бројот

Read more

Пет точки за контрадикторностите на социјалдемократите

Став на Александар Симонов, магистрант на факултетот за меѓународни односи во Санкт-Петербургскиот, Државен Универзитет. 1. „Насилните начини за решавање на

Read more

Десничарска се чума зададе, там доле Свети Николе

Ставовите изразени во оваа колумна не нужно се совпаѓаат со ставовите на редакцијата. Свети Николе никогаш во својата плуралистичка историја не

Read more