Како да го пуштат лажниот левичар-милионер Таче во Рим, прашува Апасиев

Лидерот на СДСМ, Димитар Ковачевски, наводно доживеал непријатност при посетата во Рим каде што пред два дена бил поканет на

Read more

Нешто е „труло“ во МНР? Амбасадорот нотира, министерството „денотира“

Министерството за надворешни работи ја отповикало дипломатската нота што ја изпратил македонскиот амбасадор во Рим, Весел Мемеди до италијанското МНР

Read more