Левица: За Мицкоски посетата на Јотова не е провокација

Реакција на Левица ЛО – Ресен Откако Левица алармираше дека во село Евла се најавува отворање нов бугарски клуб, вчера

Read more

Власта не обезбеди откуп на јаболката по достоинствени цени

Пишува Славе Туџаровски – Член на Левица – ЛО Ресен И оваа година почна бербата на јаболко во преспанскиот регион.

Read more

Земјоделците не го чекаат датумот за ЕУ, револтирани го фрлаат производството

Додека Владата и нејзината пропаганда засилено се фали дека Република Македонија ги исполнила бараните реформи од ЕУ и просперитетот е

Read more

Левица: Земјоделците повторно извисени,тони јаболка скапуваат поради неспособноста на Владата

„Од неспособноста, корумпираноста и импровизираното владење на СДСМ и ДУИ најмногу штета претрпија најсиромашните и најескплоатираните групи, по примерот на

Read more