Левица: Нашата програма предвидува укинување на Преспанскиот, Рамковниот и Договорот за добрососедство

Ви најавуваме дел од нашата уникатна програма со над 1.000 мерки. Радикалните мерки претставуваат длабински зафат за интервенција во сите

Read more

(ВИДЕО) Ванковска: Заврши историската функција на Рамковниот договор, мора да излеземе од стравот и да разговараме за 2001

Рамковниот договор си ја заврши својата историска функција во едно драматично време, а ако сакаме понатаму треба да се соочиме

Read more

Крмов: Пописот го признаваат само ДУИ и СДСМ, од ВМРО-ДПМНЕ немаат јасен став

По објавувањето на резултатите од пописот спроведуван во септември минатата година, се повеќе заедници, здруженија, организации и граѓани го оспоруваат

Read more

Апасиев: За однапред договорен процент по Рамковен не ви требаат попишувачи

Статус на пратеникот од Левица, проф.др Димитар Апасиев „Не им фалат еден-двајца… Им фалат дури 1.500 попишувачи, ама они ќе си

Read more