Апасиев: За однапред договорен процент по Рамковен не ви требаат попишувачи

Статус на пратеникот од Левица, проф.др Димитар Апасиев


„Не им фалат еден-двајца… Им фалат дури 1.500 попишувачи, ама они ќе си терале фингиран ПОПИС у сред четврти бран пандемија + нов бран вештачки доделени државјанства + изборна кампања (три у едно)!?
Ако бе. За однапред договорен процент по Рамковен, не ви ни требаат попишувачи. Плус си имате и амин од ДПМНЕ за фалсификатот! Така да, терајте си ич да не ви чуе. Само, да нема плачки после избори, кога ќе го крка некој кривично за ова. “