Виновен додека спротивното не се докаже

Кога на 5 јуни 1989 се појави сликата од човекот што стои пред тенковите на плоштадот Тианмен, владата на Народна

Read more

(Фото) Во првиот ден од Втората левичарска школа главна тема беше историјата на агит-проп

Во првиот ден од Втората левичарска школа која се одржува викендов во Кратово, главна тема на денешното прво предавање беше

Read more

Бугаризацијата ја продаваат како мулти-култи проект, па во Уставот ќе влегувале и другите етнички заедници

Фејсбук статус на Реџеп Исмаил – Хактан, членот на Президиумот на Левица Про НАТО-фашистичките ПР администратори бугаризацијата сакаат да ја

Read more

(Видео) Деновите на народната власт никогаш поблиску

Целосно гостување на Генералниот Секретар на #Левица Јована Мојсоска во емисијата „Утрински Печат“. „Црните кампањи на двете најголеми партии од

Read more

Вашиот проблем е нашата идеолошка доследност

Фејсбук статус на Јован Крајевски – член на Президиумот на Политичката Партија Левица Кога протестиравме против Груевски, ни велеа дека

Read more

Исмаил: Митот за економската криза и ковид пандемијата

Статус на Реџеп Исмаил – Хактан, член на Президиумот на Левица Помеѓу граѓаните се шири мит дека економијата влегува во

Read more