Нелегалниот попис создаде дополнителни проблеми при државните вработувања

Реакција на политичката партија Левица Министерството за информатичко општество и администрација ја презентираше новата верзија на веб алатката,преку која електронски

Read more

Апасиев: На Македонија и е потребна македонска платформа за национални интереси

На вчерашното гостување во емисијата Јади Бурек, пратеникот Димитар Апасиев од Политичката партија Левица зборуваше за повеќе актуелни теми. Дел

Read more

Крмов: Пописот е фалсификат и фингиран – ќе има кривични пријави!

„Овој процес не беше ништо, освен една политичка операција изведена под палката на ДУИ, а одобрена од СДСМ. Имавме многу

Read more

Костовски: Пописот ќе пропадне поради истиот народ што го влечите по шалтери

Статус на Горан Костовски „Обичниот граѓанин, чесниот, неврзан со партија (од големите со нивните привезоци) цел живот го малтретираат по

Read more