Започна уништувањето на земјоделските површини во Пелагонискиот регион

Фејсбук статс на Горан Велески – советик во Битола од Политичката Партија Левица  Од денес, официјално започна уништувањето на земјоделските

Read more

(Видео) Левица – Прилеп: Сите власти ветуваа, а депонијата се’ уште гори

„Отварање на нова депонија по највисоки светски стандарди!“ – Уште едно од многуте прази и никогаш остварени ветувања од страна

Read more