Трајанов: ДУИ е главниот фактор на дестабилизација

Лидерот на Демократски сојуз (ДС), Павле Трајанов, смета дека клучниот фактор на дестабилизација во државата е Демократската унија за интеграција

Read more

Слезенковски: Павле Трајанов – привезок на големите партии

Пишува: Кирил Слезенковски – член на Централниот комитет при политичката партија Левица Нека го потсети некој Трајанов дека тој заедно

Read more

Мојсоска: Левица го руши бипартизмот на СДС и ДПМНЕ

Единствен аргумент на Дпмне за наводната коалиција на Левица со Сдс е дека Левица се “дрзнала” (замислете!) да гласа против

Read more

Крмов кон Павле Трајанов: Полжав има поголем интегритет од вас

Реплика на пратеникот на Левица, Борислав Крмов кон Павле Трајанов „Со Вашиот став, истовремено сте и „против“ и сакате да

Read more

Разнишана Владата “на стаклени нозе”

Пред неколку дена ЛДП информира дека повеќе нема да дејствува во рамките на пратеничката група на СДСМ. Претседателот на Собранието

Read more