Османи: ќе се попишуваат и Албанците кои не живеат и со години не влегле во Македонија

Идејата за попис, наклонет кон фаворизирањето на една етничка заедница, кој ќе ги подобрува своите позиции за сметка на сите

Read more

Османи да ја надмине 2001, етничкиот идентитет на Македонците е загрозен

На денешното гостување на Канал 5, лидерот на Левица истакна дека резолуцијата на ВМРО-ДПМНЕ не ги загрозува преговорите, како што

Read more

Апасиев: Бројките за пописот се договорени уште кога се договараше Владата!

Во вчерашното интервју, лидерот на Левица порача дека престојниот попис е фингиран попис кој ќе придонесе за кантонизација на Македонија

Read more