Улогата на НВО во промоција на анти-македонизмот и етаблирање на фашизмот во Македонија

Фејсбук статус на Реџеп Исмаил – Хактан, член на Президиумот на Левица. Нивото на втемеленост и разгранетост на фашизмот и

Read more

Наместо за невладината „Хера“, Левица издејствува пренамена на средствата за жртвите од семејно насилство во Општина Карпош

Комисијата за еднакви можности во рамки на Советот на Општина Kарпош, вчера заседаваше по однос на предлог програмата за 2022

Read more

Фејсбук страната „Сеир“ за црни кампањи, навреди и дискредитирање потрошила 111.000 денари

Фејсбук страната Сеир, во изборниот период (од околу три месеци) потрошила 111.000 денари, за водење црна кампања, против политичките противници

Read more