Ванковска: Да излеземе од НАТО и да ги поништиме договорите со Бугарија и Грција

Билјана Ванковска, која собира потписи како кандидат за претседател од партијата Левица, во интервју за А1-он вели дека мора да

Read more

Во НАТО – по секоја цена?

Пишува: Претседателскиот кандидат на политичката партија Левица, Проф. д-р Билјана Ванковска Немав намера повторно да се занимавам со „прашањето на

Read more

Партијата на Орбан го бојкотира гласањето за проширување на НАТО со Шведска

Унгарија е последната преостаната брана во одобрувањето на кандидатурата на Шведска да се приклучи на воениот блок предводен од САД.

Read more