Левица со работна акција за чисто Тиквешко Езеро

Соопштение на Левица – ЛО Кавадарци Активисти од ограноците на Левица и Црвена Младина од Кавадарци денес организираа голема еколошка

Read more

Левица: Поднесовме иницијатива за помош на бранителите од војната во 2001 година

Соопштение на Левица – ЛО Кавадарци Од страна на Советникот од редовите на Политичката Партија Левица во Кавадарци – Круме

Read more

Левица – Кавадарци: Како Вице Заев доби градежно земјиште во Кавадарци за 1520 денари по квадрат?

„Секој чиј бизнис толку зависи од динамиката во власта ќе се обидува вешто да игра на два фронта. Во две

Read more

Левица – Кавадарци: Бизнис релациите ставени над здравјето на народот во тиквешкиот регион

Огранокот на Левица – Кавадарци, како еден од градовите со најголема загаденост на воздухот во државата, реагираше за аферата за

Read more

Загрозена и неизвесна иднината на илјадници вработени во Дрекселмаер од Тиквешијата и пошироко

Во целост ја пренесуваме реакцијата на Левица – Ло Кавадарци: Левица, по анонимни дојави од повеќемина поранешни и сегашни вработени

Read more