Ослободени од партиципацијата за престој во градинки децата во ЈОУДГ „Коста Поп Ристов Делчев‘‘

Соопштение на ЛО Левица Богданци Услов: Вкупните месечни примања на родителите во последните 6 месеци од 2022 година да не

Read more

Советник на Левица пријавен во МНР од страна на бугарски државјанин поради Фејсбук објава против фашизмот

Виктор Стојанов, еден од водачите за бугаризација на Македонија и македонскиот народ како претседател на „Фондација Македонија” поднел пријава против

Read more

(Видео) Одбиена предлог-одлуката за зголемување на данок на имот

Реакција на ЛО Левица Богданци (Во видеото подолу – прилог дел од излагањето на советникот Тодоров) Како точка на дневен

Read more

Директорот на ЈП ‘‘Комунална чистота‘‘ Богданци најави повлекување од функцијата

На XII-та седница на Советот на Општина Богданци, која се одржа на 27.04.2022 година, од страна на советникот на Политичката

Read more

Вратени на работа отпуштените од „Бербо Екотекс” откако Левица Богданци прва излезе со официјално барање до надлежните институции

Во целост ја пренесуваме реакцијата на ЛО Левица – Богданци „Вратени на работа отпуштените од „Бербо Екотекс” откако Левица Богданци

Read more

Левица: Со сериозен криминал се доприватизира некогашен „Елегант Богданци“

Во целост ја пренесуваме реакцијата на ЛО Левица – Богданци „Криминално приватизираната некогашна државна компанија Елегант во Богданци, подоцна преименувана

Read more