Домот за стари лица во Кратово – само во предизборните програми на СДС, ДПМНЕ и СПМ

Реакција на Левица – Кратово Иако е реална потреба за повозрасната популација на лица кои живеат во Кратово, домот за

Read more

Формирале Комисија да констатираат дека нема возило за помош наспроти 2.645 службени возила

Откако вчера јавноста реагираше за голготата на медицинскиот тим кој пет саати пренесуваа премрзнат човек низ козји патеки во Кратово,

Read more

Нема хеликоптер: Со часови на раце носеле премрзнат човек без помош од надлежните служби

Додека само пред неколку дена Зоран Заев и Венко Филипче пристигнаа со хеликоптер во Прилеп, вчера вистинска голгота се случувало

Read more