Руската армија: Ги предупредивме меѓународните организации за планирани провокации од страна на Киев

Режимот во Киев подготвува провокација во Одеса со цел да ја обвини Русија за уништување цивилна инфраструктура и убивање цивили,

Read more

Виетнам е државата која нема ниту еден смртен случај од Ковид-19

Држава со над 96 милиони луѓе и која истовремено граничи со Кина, успеа да се справи со пандемијата подобро од повеќето

Read more

Сеќавање на убиените деца за време на НАТО-агресијата

За време на 78-дневната агресија на НАТО врз тогашна Југославија, беа убиени повеќе од 2000 луѓе, меѓу кои и 126

Read more