(Видео) Патот кон ЕУ е понижувачки за Македонија – Се солидаризираме со Левица

,,Неизмерна благодарност. Морам да кажам, сметам дека е неверојатно неправедно што морам да говорам по Амар, како и по апсолутно

Read more

Ирската европарламентарка Клер Дали: Кандидатскиот статус за ЕУ е мамец кој Украина ќе ја претвори во мелница за месо!

Актуелната ирска европратеничка Клер Дели имаше свое обраќање во Европскиот парламент во однос на војната со Русија каде изјави: „

Read more

Предлог во Европскиот парламент: Да се воведат санкции кон САД

Хрватскиот независен пратеник во Европскиот парламент, Мислав Колакушиќ, на парламентарна седница во Европскиот парламент, која се одржа пред некој ден,

Read more

Клер Дели: Санкциите не го завршуваат воениот конфликт и не носат мир

На 9 април во Европскиот парламент, ирската европратеничка од Европската левица, Клер Дели, се обрати кон десничарско националистичкиот бугарски европратеник

Read more

Хаос во Парламентот на ЕУ – Европратеник обвинет за „лажни вести“ поради обелоденување на скандал поврзан со Сирија

Организацијата за забрана на хемиското оружје (OPCW) играше важна улога во војната во Сирија, поради обвинувањата против Претседателот Асад дека

Read more