Крмов: Ако АСНОМ-ците, ако партизаните биле фашисти – тогаш и ние сме фашисти!

Во жестока дискусија на прес-конференција, пратеникот Борислав Крмов одговарајќи на новинарско прашање, потенцира дека вредностите на АСНОМ се вградени во

Read more

Како професор говорел 6 часа – дали истата судбина ќе ја доживее Законот за државјанство?

Политичката партија Левица вчера најави дека ќе го искористи традиционалниот филибастеринг со долги говори и молчење, со цел да го

Read more

Апасиев: Имаме индиции дека вештачки се делат државјанства

Лидерот на Левица и пратеникот – Димитар Апасиев, во своето гостување на „Само вистина” истакна дека партијата има индиции за

Read more

По скратена постапка се шверцува исклучително важен Закон за државјанство

Статус на Горан Лазаревски. Се повеќе се сомневам дали идиотот на власт активно работи на растурање на државата или стварно

Read more