Левица: Вработување на медицински лица мора да биде согласно стручноста, а не според желбите на директорите

Наместо Комисијата да избира најсоодветен кандидат, согласно освоените бодови од успех и стручен испит, се остава на директорот да одлучува

Read more

Наставник по фискултура назначен за директор на Центар на култура во Струмица

Статус на Маја Велкова. ЗБОГУМ КУЛТУРА, ЗДРАВО ФИСкултура?! Од тројца кандидати и тоа: 1. Културен менаџер со мастер студии на

Read more

Директор од Кочани со закани за бркања кон учениците кои бојкотираат настава поради загадениот воздух

Директорот кој се закануваше на учениците да не излегуваат на протест против загадениот воздух е истиот директор кој си ја

Read more