Левица: Додека власта ја сонува ЕУ, децата во градинките јадат скапано овошје

Реакција на Левица – Социјален сектор Откако Левица преку реакција реагираше дека, додека функционерите трошат милиони буџетски средства за бадеми

Read more

Левица застана против поскапувањето на детските градинки во Општина Карпош

Фејсбук статус на Ивана Стоименовска – Советник од Левица во Општина Карпош На 28 мата седница на Општина Карпош на

Read more

Ослободени од партиципацијата за престој во градинки децата во ЈОУДГ „Коста Поп Ристов Делчев‘‘

Соопштение на ЛО Левица Богданци Услов: Вкупните месечни примања на родителите во последните 6 месеци од 2022 година да не

Read more

Левица: Неспособна Влада – Вработените во градинките без плата

–Реакција на Политичката партија Левица Владата да поднесе оставка како причинител на низа социјални инциденти за работниците во државата и

Read more

Градинките немаат соодветни услови за згрижување на децата

Реакција на Социјален Сектор на Левица Згрижувањето на децата во градинките е многу значаен дел од животот и секојдневието на

Read more

(Видео) По иницијатива на Левица градинките во Кавадарци бесплатни од септември

Соопштение на Левица – ЛО Кавадарци Иницијативата на Левица престојот во детските градинки да биде бесплатен беше усвоена со неколку

Read more