(Видео) Димоски: Оние кои ветуваа борба против бетонизацијата на Карпош гласаа против ревизија на ДУП

Интервју со Мартин Димоски, советник од Левица во Општина Карпош. „Да бидам искрен помалку сме изненадени од исходот од вчерашното

Read more

(Видео) Борислав Крмов кон Љупчо Пренџов: Вие излеговте како типичен апологет на олигархијата

Видео од денешната реплика на пратеникот од Левица, Борислав Крмов кон Љупчо Пренџов „Јас колега Пренџов обично ги избегнувам вака

Read more

(Видео) Апасиев кон Љупчо Пренџов: Вие како пинг-понг партија си коалицирате и со едните и со другите

Видео од денешната реплика на пратеникот од Левица, Димитар Апасиев кон Љупчо Пренџов „Почитуван колега Пренџов, доаѓате од една непостоечка

Read more