Јакимовски во обид шверцерски да се донесе ДУП за Влае 2 и да продолжи со бетонизација на Карпош

Пред само 3 месеци беше поништен регулацискиот план за овој дел од Влае, а општинската администрација повторно се обидува да

Read more

Левица повика на јавна дебата за ДУП-от во Влае

Реакција на Мартин Димоски – член на Советот во Општина Карпош од редовите на политичката партија Левица ”Толку небулози и

Read more