Апасиев ги повика СДСМ, ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ да поддржат зголемување на рокот на застареност за кривично гонење

Претседателот на Левица, Димитар Апасиев, на својот профил објави дека пратениците на Левица ќе поднесат Предлог-закон за измена и дополнување

Read more

Денот кога Струга пружи отпор

Статус на Јована Мојсоска, член на Президиум на Левица: „На денешен ден, пред 17 години, ескалира незадоволството против терористичката поделба

Read more

Левица: Осудени и амнестирани криминалци ги распродаваат националните интереси!

Во целост ја пренесуваме реакцијата на Политичката Партија – Левица „Амнестираниот Владо Бучковски, кој од позиција на министер за одбрана,

Read more