Американските биолошки истражувања на територијата на Украина

Пишува: Дарко Тодоровски – Магистер по меѓународни односи и воен аналитичар Пентагон свесно создава биолошка закана директно во близина на

Read more

Лавров: Руската специјална операција има за цел да го прекине курсот на САД за целосна доминација

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров во понеделникот во интервју изјави дека руската специјална воена операција во Украина има

Read more

Доказите на Русија за постоење на биолошки лаборатории во Украина финансирани од САД

Откриените документи од страна на Министерството за одбрана на Руската Федерација кои сведочат за разработката на биолошко оружје во украинските

Read more