Левица: Ги исполнуваме програмските ветувања – за потребите на Скопје формирана ЈУ за урбанизам

Соопштение на Политичката партија Левица – град Скопје Една од најприоритетните заложби на Левица – Град Скопје за локалната власт

Read more

Охрид SОS: Споменици на културата?!

За македонскиот институционален парадокс има толку многу материјал, толку многу примери. Овој импозантен објект, според инфо таблата „единствениот изворно сочуван

Read more

Зградата на главната пошта е еден од седумте најзагрозени споменици во Европа за 2021 година

Во целост ја пренесуваме реакцијата на Левица – Сектор Култура: Безидејноста на власта се наѕира на секој чекор. Не само

Read more