Јанков: Како нација имаме комплекс на пониска вредност, како на дете што му викаат не те бива

Страшно ми е фасцинантен комплексот на нижа вредност кој очигледно го имаме како нација. Како некое дете, кое цел живот

Read more

(Видео) Јанков: ДУП-от за Алумина носи нови 15.000 жители без патна инфраструктура

 Прес-конференција на координаторот на Секторот за урбанизам при #Левица Андреа Јанков: ,,Преку успешни рендери пробуваат да се заташкаат урбанистичките проблеми на оваа

Read more

(Видео) Левица е против ДУП-от кај Треска

 Дел од гостувањето на членот на Централниот комитет – Андреа Јанков во емисијата ,,Тешки муабети”: Став на политичката партија Левица

Read more

(Видео) Јанков: Градоначалник кој се плаши да оди на суд кога смета дека е во право не треба да биде градоначалник

Архитектот и член на Централниот комитет на Левица, Андреа Јанков, во денешната епизода на Тешки муабети го коментира деталниот урбанистички

Read more

Јанков: Нови 33 илјади жители ќе се населат со изградба на зградите кај Треска

 Дел од гостувањето на членот на Централниот комитет на #Левица – Андреа Јанков во емисијата ,,Тешки муабети”:  ,,2012 година се носи Генералниот

Read more

Јанков: Слава на загинатите 426 борци за ослободување на Скопје

Пишува: Андреа Јанков Во очи денот на ослободувањето на Скопје, и во однос на курентните збиднувања, прикладни ми се зборовите

Read more