Германската Левица (die Linke) : „крајно време е да се престане со фаворизирањето на поранешните УЧК команданти на Балканот“

Севим Дагделен е пратеник во германскиот парламент од редовите на германската Левица „die Linke“. Го пренесуваме нејзиниот став во однос

Read more