После пучот обид за комплетно задушување на опозицијата во Пакистан – под закана е поранешниот премиер Имран Кан

Откако Пакистан, под водство на премиерот Имран Кан, во однос на конфликтот помеѓу Русија и Украина завзема неутрална позиција, односно,

Read more