(Видео) Мојсоска: ДПМНЕ не може да го руши ДУИ затоа што ДПМНЕ го направи ДУИ

,,Ние гледаме како 20 години и СДС и ДПМНЕ молчат пред изблиците на тн албански партии. Додека сега ДПМНЕ говори

Read more

Мојсоска: Црвенковски од најголем криминалец до најголем патриот

Ги слушам разочараните социјал-демократи од партијата на Максим како говорат дека Бранко Црвенковски бил патриот?! Бранко кој ја спроведе најкриминалната

Read more

Мојсоска: Санстефанска Бугарија и Голема Албанија одат рака по рака

Таравари најави дека двете главни точки на неговата програма за Претседател ќе се: 1. Внесување на Бугарите и другите малцинства

Read more