Ленка: Новиот член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, Клековски одработувал за Северна

Вчера од страна на ВМРО-ДПМНЕ бешe извршена внатрешна реоргнизација во партијата, по што беа избрани нови 11 членови во раководството.

Read more

Викиликс: Димитров пренесувал државни тајни на САД

Деновиве Викиликс објави пресретната комуникација од 2008 година помеѓу оперативец на ЦИА и тогашниот амбасадор на САД во Македонија, Филип

Read more