Чебрен го подарија, а војната за вода е веќе започната

Владата на Македонија донесе уште една капитулантска одлука – реката Црна да ја даде под концесија на Грчка компанија ѐ

Read more

(Видео) Нелегалната експлоатација на Црна Река продолжува, Левица – Росоман пријави нелегален ископ на песок

Реакција на Левица – ЛО Росоман. Денес, од страна на Левица – Росоман беше пријавен нелегален ископ на песок во

Read more