ВЛАДАТА ПРЕД ЗАМИНУВАЊЕ ДАДЕ СОГЛАСНОСТ ЗА 300% ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ТАРИФАТА ВО КАТАСТАР

Управниот одбор на Агенцијата за катастар на недвижности донесе нова тарифа, која ќе ги чини граѓаните 300% повеќе од она

Read more

Регулирано земјоделство и леб за сите

Став на Никола Петров – координатор на Сектор Земјоделие Од владата најавуваат дека ќе ги замрзнат цените на земјоделските производи.

Read more

Економски систем зависен од коленичење пред странски и домашни фактори

Фејсбук статус на Бранко Ристовски – член на Президиумот на Политичката Партија Левица Имаме пад во производството на прехранбени продукти

Read more

Филипче тројно ги покачи лековите на болните од астма

Лицата болни од астма и други болести белодробни болести, дијабетичарите, лицата со остеопороза, лица со Паркинсонова болест, но и други од

Read more

„Лозарите или ќе станат почитувани или ќе ги ископачиме лозјата”

Од иницијативата „Тиквешки лозаро-овоштари” вчера одржаа блокада на патот Градско-Прилеп, со цел да го изразат револтот против ниските цени во

Read more