Левица: За Хелиум градската инспекција констатира узупација на јавен простор

Соопштение на Левица Град Скопје По барање на советниците од Левица во Советот на Град Скопје, од Одделението за комунална

Read more

Кафичот Хелиум во Аеродром узурпира јавен простор

Газдата на кафичот Хелиум со години узурпира простор од станарите на зградата. На почеток, пошто се бунеле станарите дека без

Read more