Фирмата „Дронопс“ добила 36.000 евра од Фондот за иновации за дрон

Фејсбук статус на Јосиф Џолев! „Ме блокирале од Фондот за иновации, најмалку битно,.. излегоа добитниците иноватори – трета реколта на

Read more