Левица: СДС во неполни 4 години има поторшено над 18 милиони денари за реклама на Фејсбук

Според јавно достапните информации на Meta Ad Library Report пробугарската СДС во неполни четири години има потрошено над 18 милиони

Read more

Мојсоска: Ковачевски дневно за реклами на фејсбук троши колку што едно семејство заработува за цел месец

Вчера во јавноста излегоа информации дека премиерот и лидер на СДСМ, Ковачевски потрошил 26.000 евра за спонзорирање на неговата страница

Read more

Фејсбук дозволи величење на неонацистички украински баталјон ако е за борби со руската војска

Оваа промена покренува прашања во врска со уредувањето на содржината според црната листа на Фејсбук, за која критичарите велат дека

Read more

Цензура на фејсбук – блокирани објавите на Russia Beyond во Македонија

„Фејсбук“ од синоќа ги ограничи можностите за споделување на нашите содржини, со исклучок на фотографиите и видеоприлозите, повикувајќи се на

Read more