Левица: Незаконска сеча на една од последните зелени површини во Дебар Маало

Реакција на Левица – ЛО Центар Градоначалникот и општинските служби за викенд и без знаење на граѓаните вршат непријавена сеча

Read more

Левица – ЛО Битола засади дрвца на местото на уништениот дрворед на “Рузвелтова”

Активистите на Локалниот Огранок на Левица – Битола, ревотирани од уништеното урбано зеленило во центарот на градот од страна на

Read more

Левица: Урбаното разубавување се претвори во градежно силување

Локалниот огранок на Левица – Битола реагираше за „просторното разубавување” од страна на градоначалничката Наташа Петровска со ништењето на зеленилото

Read more