(Видео) Крмов кон Маричиќ: Самите ревизори го доведуваат во прашање финансискиот извештај на Управата за водење на матичните книги

Прашање на пратеникот од Левица, Борислав Крмов кон министерот за правда, Бојан Мариќиќ за тоа дека и самите ревизори го

Read more

Крмов до Маричиќ: 100.000 неправилно издадени изводи предизвикале 6 милиони денари штета на буџетот!

Пратеничко прашање на пратеникот Борислав Крмов кон министерот за правда, Бојан Маричиќ за 100.000 неевидентирани изводи и работењето на директорот

Read more

Мојсоска: Дали Дардишта е одговорен за фалсификат на изводи?

Деновиве беше објавен ревизорскиот извештај на Управата за водење матични книги, каде директор е Бујар Дардишта. Во реализираната ревизија бил

Read more