Мециновиќ: Арсовска и ДПМНЕ поддржуваат иницијативи на СДС во Град Скопје

Говор на советникот во Град Скопје од Левица Амар Мециновиќ: ,,Пренесувањето на ингеренциите за реконструкција на Универзалната сала се случува

Read more

СДСМ сака да ја земе Универзална сала за да манипулира со јавноста на година дена пред избори

 Обраќање на советникот Амар Мециновиќ од Левица во Советот на Град Скопје по однос на Иницијативата на СДСМ за отстапување

Read more

Левица: Универзална сала му исплатила десет илјади евра на Ристо Вртев

Реакција на Левица Град Скопје. За минатогодишниот настан одржан на 26 јули, на Ристо Вртев за настапот од час и

Read more

Левица – Град Скопје: Универзална сала шест години е надвор од функција

„Реконструкцијата на Универзална сала многукратно најавувана од градоначалникот на Скопје Петре Шилегов, која требаше да биде најголемиот капитален проект од

Read more