Можеше да пишува “СДС – извинете што вознемирувам вака понеделнички‘‘

Фејсбук статус на Јосиф Џолеф Тоа е, ќе ве разгали владеење на нобеловец полиглота, лице кое секогаш знаеше што зборува

Read more

Фото-галерија од транспарентите и паролите со кои протестираат активистите на Левица

Веќе десет дена траат протестите против прифаќањето на „францускиот предлог“ со кој се врши бугаризација на Македонија. Овој предавнички потег

Read more