Јанков: Како нација имаме комплекс на пониска вредност, како на дете што му викаат не те бива

Страшно ми е фасцинантен комплексот на нижа вредност кој очигледно го имаме како нација. Како некое дете, кое цел живот

Read more

СДСМ и ДУИ се надвор од реалноста

Фејсбук статус на Марко Петровски – член на Црвена Младина Гледам по твитер како про-владини ботови се обидуваат дебаклите на

Read more