Исмаил: Непочитувањето на законите во Арачиново се поима како „етничко право на албанците”

Фејсбук статус на Реџеп Исмаил – Хактан – Член на Президиумпт на Левица Колку се ДУИ криминогени, толку се и

Read more

(Видео) Поради ненавремено завршена работа Општина Аеродром е оштетена за околу 40 000 евра

Фејсбук статус на Горан Костовски – Советник од Левица во Општина Аеродром. Имено општината пред 4 години аплицирала за проект

Read more

(Видео) Левица со 27 советнички прашања до градоначалникот на Општина Аеродром

Соопштение на Левица – ЛО Аеродром. На последната седница на советот на Општина Аеродром на последната точка од дневниот ред,

Read more