Национализација – единствено решение за воспоставување ред во електродистрибутивната мрежа

Реакција на Левица – Сектор Економија Веќе неколку месеци трае конфликтот помеѓу жителите на кумановско Слупчане и екипите на ЕВН,

Read more

Двоглав орел, скандалозен споменик во Слупчане кој чини 200.000 евра

Денеска се навршуваат 21 година од масакрот извршен врз македонските бранители по заседа во Вејце. На 21-годишнината од војната во

Read more