Димитров: 21 март – Денот на пролетта и поезијата

Автор: Тони Димитров, Координатор на Левица-Сектор Култура Светскиот ден на поезијата наместо на Агората, ќе се чествува по моловите На 21

Read more

Мециновиќ: Широката коалиција на СДС и ДПМНЕ заедно ја изгласаа завршната сметка во Град Скопје (Видео)

СДС и ДПМНЕ ја гласаа завршната сметка за Град Скопје, недела дена откако тоа го направија во Битола. Толку од

Read more

(Видео) Мустафаоглу: Левица во одбрана на Ѓорче и Скопје – Не за урбанистичката авантура на ДПМНЕ и СДС

 ,,Ве известуваме за чекорите коишто ги презема и ќе продолжи да ги презема Левица, во однос на овој катаклизмички, урбанистички,

Read more

Грамосли: Скопје е град полн со „бубуљици“ – заболен од бактерии кои имаат име!

Акните се показател на одреден дисбаланс во организмот. Се појавуваат најчесто од стрес, неправилна грижа за себе или се показател

Read more

Левица: Кај поранешната фабрика „Треска“ се гради по истечен ДУП

Четирите барања за издавање градежни дозволи на спорниот имот на бившата фабрика Треска поднесени во Општина Центар – се Демоклов

Read more