По повод „Денот на Русија“ – ДНР Кореја изрази поддршка за рускиот народ

„ДНР Кореја изразува целосна поддршка и солидарност со рускиот народ кој го брани својот суверенитет и иднина и му посакува

Read more

Формирана коалиција наречена „Група на пријатели за одбрана на Повелбата на Обединети Нации“

Седумнаесет земји-членки на ООН, формираа коалиција наречена „Група на пријатели за одбрана на Повелбата на Обединети Нации“ која ќе се

Read more